Byhaven 2200 påbegynder samarbejde med Naturliv for Småbørnsfamilier

Et nyt samarbejde i Byhaven 2200 skal bidrage til naturoplevelser og naturformidling for småbørnsfamilier i lokalområdet.
27
Sep

Byhaven 2200 påbegynder samarbejde med Naturliv for Småbørnsfamilier

Naturliv for Småbørnsfamilier er et nystartet projekt ligeledes baseret på frivillige kræfter og som Byhaven 2200 ønsker de at styrke fællesskabet i lokalområdet og skabe flere naturoplevelser for familierne i København. Første event er nu på søndag d. 6. september i Byhaven og fremover den første søndag i måneden hele året rundt.

Naturliv for Småbørnsfamilier er et partnerskab mellem Ungdommens Røde Kors, Natur& Ungdom og KFUM-Spejderne, der kombinerer viden inden for frivilligt arbejde, natur og miljø, børneliv og fællesskaber. Ideen med projektet er skabe nye naturoplevelser for flere småbørnsfamilier i Danmark. Byhaven 2200 samarbejder med Naturliv for Småbørnsfamilier Nørrebro, der dækker hele Københavnsområdet. Projektets formål er at sætte rammerne for at børn og deres forældre kan skærpe deres sanser i naturen og skabe et bedre tilhørsforhold til den verden vi lever i.

Vi håber således at kunne skabe et lokalt engagement og opbygge relationer i lokalsamfundet, samtidig med at projektet giver småbørnsfamilier flere og mere lærerige naturoplevelser. Vi i Byhaven 2200 håber at kunne dele ud af vores viden om permakultur, samt inspirere forældre og deres børn til tage del i fællesskabet.

Første event er søndag d. 6. september kl. 9-13

  • Vi laver snobrød over bål
  • Vi leger plante-huskespil
  • Og vi sår radiser i haven

Der vil altid være et event første søndag i måneden fra kl. 9-13

Resten af året 2015 er datoerne:

Søndag d. 4. oktober kl. 9-13

Søndag d. 1. november

Søndag d. 6. december

Læs mere om projektet på vores hjemmeside
http://naturlivforsmåbørnsfamilier.dk/

Eller følg Naturliv for Småbørnsfamilier på Facebook
https://www.facebook.com/naturlivforsmaaboernsfamilierdk?fref=ts

Du er også mere end velkommen til at kontakte Luna Valgaard på
mail: lunavalgaardj@gmail.com
tlf: 4233 8382